Cautare

988 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 17 30" (2.85 secunde)
Resita 20-iulie;Deva 27-iulie; ... Bistrita 10-august; Piatra Neamt 17-august; Bacau 24-august; Focsani 31-august; Galati 7-septembrie; Tulcea 14-septembrie; Slobozia 21-septembrie; Buzau 28-septembrie.
Ca si in anii trecuti Horia Mihail insotit de un pian de concert adevarat va poposi in foisorul din parcul Herastrau pe 16 mai de la ora 17:00 si pe 17 mai de la ora 16:00, unde vor avea loc doua recitaluri in aer liber realizate cu sprijinul ARCUB.
Anterior, artista a participat la expozitii colective la Deva, Viena, iar in mai 2019 la expoziția colectiva Perspective, organizata la Centrul Cultural Pitesti.
Un cutremur de 2,5 grade a avut loc luni seara, la ora 18.30 in Hunedoara, Transilvania. ... Orasele apropiate de epicentrul seismului sunt Hateg (cinci kilometri), Hunedoara (16 kilometri), Simeria (30 kilometri), Deva (32 kilometri) si Uricani (35 kilometri).
specializare, in spitalele judetene, in orase precum Arges, Prahova, Ramnicu Valcea, Sibiu, Brasov, Deva, Arad, Suceava, Brăila, Bacau.
19 grade la Stana de Vale, 18 la Predeal, 17 la Paltinis, 16 la Sinaia si 11 pe Ceahlau Toaca. ... Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 24 de grade.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua direcții, una spre portul Constanța, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
OrtoProfil Romania isi asuma un rol activ in recuperarea holistica a pacientelor diagnosticate cu cancer de san prin organizarea campaniei nationale de informare intitulata Alaturi de pacienti in lupta impotriva cancerului de san, ce a presupus organizarea unor workshop-uri de informare in 10 localitati din Romania, respectiv Bucuresti, Tirgu Mures, Cluj Napoca, Baia Mare, Ploiesti, Bistrita, Iasi, Suceava, Deva si Craiova, la care au participat 250 de femei diagnosticate cu cancer de san, a afirmat Frunda Gyorgy, Presedinte OrtoProfil Romania, in cadrul conferintei de presa.
Traficul intre Hunedoara si Deva a fost reluat dupa ce circulatia a fost intrerupta din cauza accidentului. Din primele cercetari a reiesit ca soferul unui microbuz care transporta persoane nu a acordat prioritate unui autoturism.
La debutul acestei luni, un pacient in varsta de 84 de ani a fost operat la Spitalul judetean din Deva, pentru o tumoare pe creier.
Primul convoi a plecat deja spre baza NATO de la Mihail Kogalniceanu, si va traversa Romania pe ruta Arad-Deva-Sibiu-Ramnicu Valcea-Pitesti-Bucuresti.
Un copil in varsta de 15 si-a construit propriul scenariu de film. Acesta a furat o masina din Deva, pe care a condus-o pana la Sibiu.
Azi, din Zalau, Deva si Bacau a pornit ''Marsul Antisaracie'', care va continua in mai multe judete pana joi, cand liderii Cartel Alfa spun ca se vor aduna in fata Guvernului alaturi de 50 de mii de persoane pentru a protesta impotriva cresterilor preturilor News Hour with CNN este un program de stiri interne si externe, prima emisiune din Romania in parteneriat cu CNN.
In aprilie, unul dintre ei a fost surprins de radar gonind cu 232 de kilometri la ora, pe drumul national 7, intre Arad si Deva.
Politistii din cadrul IPJ Dolj au comunicat ca duminica dimineata, in jurul orei 5.30, Emilia Ratoiu, de 35 de ani, din Dabuleni, in timp ce conducea un autoturism Mazda pe DN 54A dinspre Corabia catre Bechet, in apropierea localitatii Calarasi a pierdut controlul directiei, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat in afara drumului.
Presa internationala, cu ochii pe stenogramele PSD Din pacate pentru partidul de guvernamant, presa internationala a preluat si ea stirile referitoare la stenograme, ba chiar unii jurnalisti straini au inceput sa asocieze scandalul mioritic cu binecunoscutul "Watergate” american soldat, dupa cum se stie, cu demisia presedintelui SUA la acea vreme, Richard Nixon.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
Referitor la declaratia presedintelui PNL, domnul Crin Antonescu, privind intentia Guvernului de a "desfiinta" cota unica de impozitare, precum si referitor la stirile despre existenta unui document oficial care prevede majorarea altor taxe, postate pe diverse bloguri, Ministerul Finantelor Publice face urmatoarea precizare:
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
In noaptea in care a venit politia, si-a legat telefonul la boxe si a ascultat tonul de ocupat pana la 23:30, cand Ken Day a ciocanit la usa sa si i-a spus:
google-analytics.com